Rafcio 0 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Niedługo przesiądę się z mobilnego internetu Orange na PLAY. Poszukuję routera, by rozdzielić internet na kilka komputerów, wi-fi też musi być. Prawdopodobnie wezmę modem Huawei E173U-2. Posiada ktoś ten modem podpięty pod router? Na allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/tp-link-tl-mr3220-router-3g-gsm-umts-wysylka-3zl-i1692096412.html Miał ktoś styczność z tym routerem i może coś o nim napisać? Ewentualnie polecić coś sprawdzonego, lecz nie za drogiego. Cytuj Link to post Share on other sites
grongow 10 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam, Posiadam ten router - TP-Link TL-MR3220 Router - i nie narzekam mam do niego podpiętego PC oraz przez wi-fi telefon oraz Laptopa i wystarcza mi w zupełności. Korzystam z niego od ponad 2 lat i jeszcze mnie nie zawiódł i mam nadzieję, że długo jeszcze mi posłuży. pozdrawiam, Grongow. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Masz podpięty do niego internet mobilny? Cytuj Link to post Share on other sites
grongow 10 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nie ma zwykły z Chello i nie mam problemów z routerem jak już wyżej pisałem. pozdrawiam, Grongow. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts