kaju 0 Napisano 5 Maja 2021 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 Witam. Mam problem. Otóż miałem w galerii zablokowane pliki. Zrzuciłem galerię na komputer i zapomniałem o tych plikach. Stąd Moje pytanie. Gdzie znaleźć te pliki? Cytuj Link to post Share on other sites
Domker 6 Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Za mało danych... Jaki smartfon? Jaka aplikacja Galerii? Zacznij może od sprawdzenia w menadżerze plików ukrytych katalogów, z kropką na początku. W opcjach musisz włączyć pokazywanie ukrytych katalogów/plików. Najczęściej galeria przenosi takie pliki do ukrytego podkatalogu, często dodawany jest też pusty plik ".nomedia", aby inne aplikacje nie indeksowały takich plików. Na niektórych urządzeniach też jest tworzony kontener i tam zdjęcia są przenoszone i szyfrowane jeżeli chcemy je ukryć. Cytuj Link to post Share on other sites
kaju 0 Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) LG G6 standardowa galeria dedykowana Edytowane 3 Czerwca 2021 przez kaju Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts