mlodyb13 8 Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Witam. Poszukuję myszki dla dziecka. Najbardziej chodzi o rozmiar niż fajerwerki. Ważne żeby była mała. Sensory i przełączniki nie są ważne. Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 W jakim wieku jest dziecko? Ten Logitech, czy podobne propozycje od Microsoftu to jedne z najmniejszych myszek dostępnych na rynku. (wyższy model z cichszymi przełącznikami od Logitecha to m220) To warianty bezprzewodowe zasilane zwykle z jednej baterii AA W przewodowych wariantach nie ma tak małych myszek jak wyżej wymieniony, tutaj wszystkie biurowe warianty są niemal identyczne. Nie ma wielkich różnic między Logitechem B100, czy DELL MS116 Cytuj Link to post Share on other sites
mlodyb13 8 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 7lat. Znalazłem cos takiego Silver Monkey Wired Optical Mouse - Myszki przewodowe - Sklep komputerowy - x-kom.pl (x-kom.pl) Rozmiar całkiem OK. Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 To taka najprostsza myszka, kabel na końcu usztywniony, nie ma się do czego przyczepić. To, czy to ca ja podesłałem, będzie różniło się dla dziecka tylko materiałami, chociaż na to i tak pewnie nie zwróci uwagi. Cytuj Link to post Share on other sites
mlodyb13 8 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Generalnie wole dla dzieciaka myszkę na smyczy ze względu na to by nie przemieszczało się po całym pokoju. Jeszcze szukam ale widzę że już jestem coraz bliżej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts