marcin753 1 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Witam Od Dłuższego Czasu Posiadam Laptop Acer Nitro 5 z Procesorem Ryzen 5 2500U i Grafiką Dedykowaną RX 560X,i Niestety mam problem z tą Kartą mam zainstalowane nowe Sterowniki i w Grach Laptop Przełącza na Kartę Zintegrowaną i nie może nic w tym zmienić,próbowalem z Profilami w Ustawieniach Radeon,i również one nie działają,dalej Profil Gry,to dalej jest integra.Pisałem do Supportu Radeon,i oni nie chcą mi pomóż. Proszę Pomóżcie mi Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Masz podłączony wtedy zasilacz i ustawiony profil zasilania Najwyższa Wydajność? Cytuj Link to post Share on other sites
marcin753 1 Napisano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 mam Non stop Zasilacz wloczy i najwyzsza Wydajność Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Pokaż screen z Menedżera Urządzeń tak by było widać karty graficzne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts