jimbeam 0 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 cześć Celuję w używkę z gwarancją, +/- 1k pln. - priorytet - zdjęcia, nie artystyczne ale przyzwoite, w miarę jasny obiektyw, mile widziana stabilizacja mechaniczna - solidna konstrukcja ( i w miarę ładna, to dla żony) - w miarę mały ekran (jak na dzisiejsze standardy) i ciężar - z gier tylko pasjans itp pierdóły - filmy nie będą oglądane (vod) - sporo przeglądania netu - przyzwoity dźwięk (muza, podcasty, tylko słuchawki) - szybkie ładowanie - w miarę bateria (nie będzie gier więc raczej spoko) - 5G niepotrzebne - najchętniej snapdragon miły dodatek - IP6x, jack 3,5 Właściwie na placu boju został V40 ThinQ i Mi 9T. A może podpowiecie coś innego? Najpóźniej jutro muszę kupić bo stary jest rip. dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Brałbym xiaomi brak dziury w ekranie i większa bateria Cytuj Link to post Share on other sites
jimbeam 0 Napisano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 30 minut temu, KwantowyYebaka napisał: Brałbym xiaomi brak dziury w ekranie i większa bateria Z dziurą masz rację choć nie jest to wielki problem. Aku - w V40 polimerowy. Trochę się obawiam, że wysuwana lampa po jakimś czasie będzie rip. Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) No to musisz sam zdecydować jak często korzystasz z selfi ja prawie wcale a ta wielka japa z przodu w LG ciągle będzie się na ciebie patrzeć. Drugi kompromis to LG ma ładowanie bezprzewodowe 9t nie ma, ale ma większą baterię. Co do aparatu oba du*y nie urywają i pewnie zainstalujesz GCAM nie ważne który kupisz Edytowane 14 Marca 2021 przez KwantowyYebaka Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Ja mam mi 9t ponad rok ,kamera wysuwana działa jak nowa bo po prostu jej nie używam tyle że dla mnie frontowa kamera jest do niczego nie potrzebna . A swoją drogą czemu miała by się popsuć ? Aparat jest niezły choć mam tylko porównanie z samsung a71 który jest gorszy . Druga sprawa to mi9t to jest już stary model , nie zrobili nic bardziej opłacalnego/ lepszego ? jest seria 10 Edytowane 14 Marca 2021 przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts