Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Dlaczego trzeba mieć dwa konta, na stronie głównej Benchmark.pl i drugie na forum? Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Bo to dwa różne miejsca a konta są ze sobą powiązane. Link to post Share on other sites
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 To dlaczego nie mogę się zalogować na stronie głównej kontem z forum skoro są ze sobą powiązane?? Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 A zakładałeś tam kont? Link to post Share on other sites
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Założyłem na forum. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 No, to się logujesz na forum, w czym problem? Link to post Share on other sites
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 1 minutę temu, jacekgothic napisał: No, to się logujesz na forum, w czym problem? Chce się zalogować na stronie głównej Benchmark.pl muszę założyć oddzielne konto. To jak są konta powiązane skoro na stronie głównej trzeba założyć oddzielne konto?? Wpisuje e-mail z konta forum, nazwę z forum i twierdzi na stronie głównej, ze nie ma takiego konta. Po chińsku pisze? Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Najwyraźniej po weryfikacji Twojej działalności na forum nie życzą sobie, żebyś na portalu pisał cokolwiek w komentarzach. Będą powiązane jak założysz, obecnie co ma być powiązane? 3 minuty temu, ZVS napisał: Po chińsku pisze? Grzeczniej, bo wylecisz na dłużej niż tydzień -------------------------------------------------------------------------------------------- W dniu 20.02.2013 o 18:24, TheSpeed napisał: Konta na forum połączone są z portalem, więc .... zajmuje się Administrator Portalu. By się z nim skontaktować, należy skorzystać z tego formularza i kierować swoją prośbę do działu Administracja serwisem. Administracja Forum nie odpowiada za opóźnienia i nieporozumienia tam wynikłe. Tam pytaj: https://www.benchmark.pl/kontakt.html Link to post Share on other sites
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 3 minuty temu, jacekgothic napisał: Najwyraźniej po weryfikacji Twojej działalności na forum nie życzą sobie, żebyś na portalu pisał cokolwiek w komentarzach. Będą powiązane jak założysz, obecnie co ma być powiązane? Za to powinieneś dostać urlop bo to jest chamskie z twojej strony i tyle w temacie. Mnie pouczacie, a sami przeginacie. 11 minut temu, jacekgothic napisał: w czym problem? To tez było nie przyjemne bo liczyłem na wyjaśnienie, ale nie po co, lepiej drwić z kogoś i grozić tylko banami. 6 minut temu, jacekgothic napisał: Grzeczniej, bo wylecisz na dłużej niż tydzień Nie groź mi bo niczym ci nie ubliżyłem, ani nie obraziłem, jak nie rozumiesz emotikonek to nie moja wina. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ależ ja Ci odpowiedziałem, a sokoro ciężko Ci to przyswoić, to już nie mój problem. Po za tym, jaki użytkownik, taka odpowiedź. 1 Link to post Share on other sites
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 2 minuty temu, jacekgothic napisał: Po za tym, jaki użytkownik, taka odpowiedź. Obrażam cię Administratorku?? Nie!!! To nie zaczepiaj nikogo bo sam prowokujesz i banujesz jak małe dziecko w piaskownicy. Co za chamstwo na tym forum chodzbys nie wiem jak starał się być grzeczny i kulturalny to sami chamstwem rażą i prowokują. Beszczelni ludzie. Możesz usunąć moje konto bo w tym jesteś the besciack. Tylko nie będziesz miał ofiary na forum do chejtu. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 4 minuty temu, ZVS napisał: Możesz usunąć moje konto OK 1 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts