Kacper22332 0 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Czy karta Nvidia GTX 650Ti bedzie kompatybilna do tego zestawu ? https://www.x-kom.pl/lista/y62n5hcfe?utm_medium=zestawy-komputerowe-202102&utm_source=techlipton&utm_campaign=lipton-zestaw-za-2300 Nie chce kupować aktualnie karty graficznej przez wysokie ceny Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 1159 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Będzie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 2060 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 15 godzin temu, Kacper22332 napisał: Nie chce kupować aktualnie karty graficznej przez wysokie ceny To wykup sobie GeForce now, za 125zł na 6 miesięcy i w tyle miej GPU, z tego co pamiętam minimalne wymagania to własnie seria 600... https://www.nvidia.com/pl-pl/geforce-now/system-reqs/ 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 1835 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Kupując 10100f nie patrzyłbym na nic poniżej gtx 960 2GB z używek. Dopłata względem 650 Ti (trupowatego swoją drogą) tj ~200 PLN. Zamiast 650 Ti to już prędzej polowałbym na R5 2400G (ale nie za 800 pln...) Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 1359 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 11 godzin temu, pendzel_3 napisał: z tego co pamiętam minimalne wymagania to własnie seria 600... Z powodzeniem grałem na GFN w pracy na laptopie z i5 2gen i intelem HD 3000. Więc wystarczy chyba cokolwiek co obsługuje DX11 Ergo i3-10100 bez F będzie z nadmiarem, nie wyobrażam sobie w tych czasach zakupu procesora bez integry Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 1835 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Heh, powiedz to wszystkim posiadaczom Cpu (nie APU) od czerwonych... Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 1359 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca @Rebelmind Źle się trochę wyraziłem. Gdybym teraz wymieniał U SIEBIE procesor to na pewno brałbym taki z integrą. No bo przecież w 3600x też nie mam a by się przydała Tym bardziej że taka Vega 11 to mniej więcej poziom gtx 650 ti właśnie, tylko że z DX12 (no i nie ma 8 lat na karku) Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 1835 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Ja bym powiedział więcej: gdyby na premierę Zen3 byłby dostępny Vermeer i Cezane to brałbym APU (Integra kosztem obciętego cache). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts