revvers 0 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Mam możliwość kupienia telefonu w stanach, czyli na snapdragonie. Jednak zastanawiam się co lepiej kupić S20 (droższy) czy S21 (tańszy), bo parametrami widzę że są zbliżone, choć ten nowszy model, no właśnie ma gorszą tą matrycę czy lepsza? I czy jest to widoczne gołym okiem że ten pierwszy ma ponad 500PPI a ten drugi ponad 400PPI. Za to ten drugi ma odświeżanie 120HZ a ten pierwszy chyba nie. No i druga rzecz to że S21 nie ma slotu na kartę mi nie przeszkadza, bo system chyba nie wiele zajmuje. A nawet jak coś mogę dołożyć 50$ i kupić 256GB. Bardzie mi zależy by S21 obsługiwał dwie karty SIM i tutaj na różnych stronach różnie piszą, a S20 z tego co wiem obsługuje. Jakie są jeszcze inne wady czy zalety tych telefonów ? Ale w kwestii użytkowej, a nie specyfikacji technicznej. Na przykład który z nich będzie dłużej trzymał na baterii? Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Wpisz na YouTube tam masz porównania bateri jak ładuje ile trzyma. Co do parametrów ekranu 500 czy 400 PPI nie zauważysz różnicy za to odpowiada rozdzielczości ekranu a tą w Samsung możesz sobie ustawić sam w opcjach ja osobiście bym brał s21 bo lepszy procesor i odświeżanie ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts