airborne82 60 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przymierzam się za jakiś czas do zakupu PS4 w wersji Pro. Czy tak jak to było w PS3, też są lepsze i gorsze wersje wedle CECH? Jeśli tak to na której się skupiać a która unikać? Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 PS4 PRO mają bardzo mocno hałasujący wentylator. Z czasem Sony wypuściło wersję ciut cichszym wentylatorem. Niestety nie wiem jakie oznaczenia miały jedne i drugie, spróbuj poszukać na necie. Na pewno konsole które wychodziły z bundlu z grą RDR2 były tymi z trochę cichszymi wentylami. Ale generalnie jest tak głośno, że ja sobie PRO odpuściłem i wróciłem do slim. Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Na hałas nie powinienem narzekać bo i tak nie mam zbyt dobrze z uchem ( ale tutaj nie będe się rozpisywał w kwestiach zdrowotnych ) Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Poza hałasem nie ma w zasadzie do czego się przyczepić, brać i grać A jest w co! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Nie wiele drożej jest PS5 DE - Jaki sens kupna starej pro? No chyba że używka. Cytuj Link to post Share on other sites
porcelanowy_janusz 80 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Mój kumpel ma tę wersję z RDR2 - ja mam edycję Spider Mana, która była wcześniej. Szczerze mówiąc, nie zauważyłem różnicy pomiędzy moją sonką, a jego. Jak graliśmy w 2K20 to w pokoju miał kosmodron, bo plejka zaraz chciała odlecieć 1 Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 7 godzin temu, zoltan2 napisał: Nie wiele drożej jest PS5 DE - Jaki sens kupna starej pro? No chyba że używka. No bo używke kupuję. Digital mnie nie interesuję bo problem potem z wymianą gier gdybym chciał. Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 W sumie jeszcze taka myśl... Czy jakieś gry na PS4 ( wyjątek Cyberpunk ) mają problem z działaniem na zwykłej wersji PS4 ( Slim , nie Pro )? Czy jest sens dokładać do Pro nie mając TV 4K? Róznice cenowe bierzcie względem używanych konsol ( nie wiem po ile teraz zwykłe PS4 chodzi, bo skupiałem się na PS4 Pro ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts