KillZonePL 0 Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Witam. Poszukuje jakiegoś tabletu który będzie wykorzystywany tylko do przeglądania Yt i słuchania na nim muzyki. Najlepiej aby miał duży wyświetlacz. Z podzespołami zdaje się na Was. Trochę sam szukałem po necie i znalazłem takie coś https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/tablety-i-e-booki/tablety/tablet-huawei-matepad-t-8-ips-53011akt-8x-2gb-16gb-wifi-and10-granat# Ale pani w sklepie powiedziała że ten model nie posiada app store więc nie będzie można na nim odpalic YT... Nie wiem na ile to prawda a na ile wciskała mi kit ale sam nie mam możliwości podjechania do sklepu więc załatwiam sprawy z ciocią (ona idzie do sklepu :D) Ciocia jak Ciocia mało zna się na technologii. Nie chcę mówić Jej aby rozmawiała z tymi "doradcami" w sklepie bo oni wcisna co mogą (no taka praca szkoda mi trochę tych ludzi). Cytuj Link to post Share on other sites
gothic1210 45 Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Nie wciskała ci kitu. Huawei odpuść. Ja mam tablet Lenovo od 3 lat. Jakość ok, a jakby co to części zamienne są na ali. W twoim budżecie sprawdź sobie ten Lenovo Tab M10 Helio P22T/4GB/64GB/Android 10 WiFi - Tablety 10" - Sklep komputerowy - x-kom.pl (x-kom.pl) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts