Succubus 6185 Napisano 18 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Nie wiem gdzie to dać na forum, myślę, że to będzie akurat miejsce. W dniach 16-17 odbyła się konferencja na temat procesorów Elbrus od naszych wschodnich, słowiańskich braci. Generalnie rozwiązania wyglądają całkiem obiecująco, zarówno architektura, różnorodność płyt głównych i zastosowań. Może kogoś to interesuje, więc się dzielę. Edytowane 18 Lutego 2021 przez Succubus Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 19 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Tak mi się skojarzyło po pierwszych minutach tego filmu, że dziennikarze bali się przyjść i relacjonować tą konferencję żeby ich "władza" do łagrów na 2 lata nie wysłała bo z covidem to raczej nie miało nic wspólnego bo ci co przyszli siedzieli obok siebie, no chyba że tam tylko tyle mediów zostało i byli wszyscy. Ogólnie temat ciekawy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts