Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z informacji, które mi wiadomo Android odwołuje się do kontaktów przypisanych konkretnemu użytkownikowi Gmaila :) - zaloguj się na pocztę, przejdź do zakładki "kontakty" i tam można zaznaczyć i usunąć (nawet wszystkich) w dosłownie paru kliknięciach - potem synchronizacja do stanu na serwerze... przynajmniej tak to jakoś działało jak miałem Androida :P

Pozdrawiam

2:10 - Wybrany został LauncherPro, stąd zmiana paska na dole, jak również animacji menu

5:06 - to jest widget Panteona (standardowy) - zarządzanie energią bodajże :)

Pozdrawiam i proponuję więcej klikać samemu a mniej na forum siedzieć :P

tak o

po zainstalowaniu launchera pro nacisnij guzik domek ( mam nadzieje ze wiesz o co chodzi :D) i wtedy ci sie pojawia 2 opcje, najpierw kliknij zeby zapamietalo wybor ( czy cos takiego i pozniej wybierz launcher pro.

Zeby przełączyc język musisz przy pisaniu kliknąć i przytrzymać spacje a pozniej przesunąć palec w bok ( nie odrywając go od wyświetlacza), tam ci bedzie wyswietlało jezyki i wybierz polski.

Ok dzięki wielki :)

mam już launcher pro, śmiga ekstra, jak zrobic tylko żeby było np. 7 ekranów? :wariat:

jak wyłączyć reklamy google i jak się ustawia, żeby internet łączył się tylko przez wifi tzn. przez wap nie ma szans?

czy można usunąć rotacje erkanu w launcher pro? i jeszcze jedno, jak zrobic ten pasek co jest w filmie!!

koleś a ty czytasz tematy które pozakładałeś ??? w innym ci juz napisałem, a co do reszty pytań, czy tak trudno pogrzebać troszke w opcjach launchera pro ??? tam wszystko jest. Jak jestes podłączony do wifi to oczywiste jest ze nie kozysta wtedy z wap czy innych. Reklam bez custom romow nie usuniesz. I jeszcze jedno, prosze nie pytaj o każdą pierdołe, tylk osam pogrzeb w telefonie nic ci sie nie stanie, a jak nie znajdziesz to jest forum android.com.pl i tam WSZYSTKO znajdziesz.

poradziłem sobie ale mam problem w 2 ciężkich rzeczach, 1. dalej mam ten angielski słownik i nie da się go wyłączyć tamtym sposobem, żeby był po polsku. 2. wszystko co ściagam zapisuje się na telefonie, gdzie moge ustwaić, żeby wszystko co ściągam itd. zapisywało się na karcie pamięci?

i czy można już zainstalowane rzeczy jakoś przekopiować na kartę?

Naprawdę, jest to dla mnie bardzo ważne z ta pamięcią, proszę nie, błagam o pomoc! :pomocy: :pomocy: :pomocy:

Ktoś tu bierze nas na litość... pomógłbym ze słownikiem, ale nie mam Androida pod ręką, dopiero wieczorem jak wrócę do domu. Jednak co do kwestii przenoszenia aplikacji na kartę pamięci mam nieodparte wrażenie, iż nie da się tego zrobić bez tzw rootowania systemu (poprawcie mnie jeżeli się mylę - nie używałem Androida prawie pół roku :D)

A tak swoją drogą to patrze że ktoś tu idzie na łatwiznę - zamiast skorzystać z pomocy wujka google ciągle błaga o hjelp - szukałeś w ustawieniach "język i klawiatura"??

Pozdrawiam

Szukałem i nie ma... Wujek google tym razem nie pomógł bo na dziesiątkach forum siedziałem i nic...

Potrzebna poważna pomoc z pamięcią. Wszystko instaluje się w pamięci telefonu. nie wiem jak to zmienić, ani nie wiem jak przenieść rzeczy, tyle rzeczy w android market a ja nie mam pamięci... jakie są sposoby, żeby nie tracić gwaranicij? :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy: :pomocy:

PS. mam i5700 z androidem w wersji 2.1

:pomocy:

krótko:

przy 2.1 jest potrzebny root i apps2sd

ale jak juz zrobisz roota to radze odrazu przejsc na 2.2 ( cyanogenmod lub spicagenmod) i tam juz normalnie mozna przenosic na sd w menedzerze aplikacji.

a sposobów zeby nie tracic gwarancji nie ma, co prawda ryzyko ze cos zepsujesz jest tak małe ze prawie go nie ma ale jest , więc mowie ze robisz wszystko na własną odpowiedzialność. Swoją drogą jak cos przestanie działać to wgrywasz czystego soft , oddajesz do serwisu i wszelkie mody są niewykrywalne.