MatiiRcJ 0 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam. Mam do was prośbę. Czy moglibyście zamieścić tutaj jakieś fajne gry multiplayer na lan. Generalnie nie chodzi mi tutaj o mnie bo mój sprzęt jest jak najbardziej wydajny na nowe gry lecz mojego brata nie zabardzo. Jego konfiguracje: Intel Core 2 Duo 1.83 GHz 2GB ram Zintegrowana karta graficzne 256MB PS. Na tym sprzęcie działał mu nawet PES 09 ale na średnich detalach i troche słabo. moglibyście podawać jakieś gierki do tej konfiguracji. Jeśli chodzi o mnie moglibyście podawać dowolne gry . Z góry dziękuję za pomoc Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Niech wsadzi tam 9600GT albo 8800GT - na allegro jakiś koleś sprzedaje bodajże za 100 zł i pogra we wszystkie gierki. No może jeszcze lekki OC procesora. Link to post Share on other sites
MatiiRcJ 0 Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 problem w tym że to laptop i nieda się wymienić karty graficznej. Link to post Share on other sites
Azielok 0 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Polecam stronę http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=1, tam jest dużo gier na LAN w CO-OP i przez multiplayer Link to post Share on other sites
karolek1076 3 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Podaj dokładną nazwę laptopa Link to post Share on other sites
valerius 5 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Team Fortress 2- www.teamfortress.com League of Legends- www.leagueoflegends.com Edytowane 6 Lipca 2011 przez valerius Link to post Share on other sites
MatiiRcJ 0 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Team Fortress 2- www.teamfortress.com League of Legends- www.leagueoflegends.com TF2 troche tak patrzę na to z przymrużeniem oka - miałem sprawdzić na na nowym kompie a mi się niechce bo coś czuje że będzie troche słabo. LOL? Kiedyś słyszałem i nawet miałem zamiar grać z kumplami w to ale jakoś plany się rozeszły Polecam stronę http://www.co-optimu...php?id=4&page=1, tam jest dużo gier na LAN w CO-OP i przez multiplayer dzięki, ma nawet daty wydania gier, oto mi chodziło 100% Link to post Share on other sites
Recommended Posts