Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 A czym się różnią te dwie płyty? Bo jak będzie znaczna różnica to jednak dopłacę... Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 znacznej roznicy nie ma. To dobra plyta. Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Chyba złoże sobie sam... tylko kwestia jaka pasta do tego ... może dziś zamówię Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 paste masz juz naniesiona na cooler boxowy. poki nie zmieniasz coolera i nie podkrecasz procka nie ma za bardzo co dawac lepszej pasty zwlaszcza, ze ta jeszcze swieza bedzie. jak bedziesz skladac to pamietaj o uziemianiu sie co jakis czas (np. poprzez dotkniecie kaloryfera/kranu), aby ladunki elektrostatyczne ktore są na Twoim ciele nie uszkodzily delikatnej elektroniki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Zalman ZM-STG2. W przypadku gdybyś zamawiał cooler marki Zalman to dostajesz tą pastę gratis. Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 A, jeszcze jedna kwestia czy ta płyta daje możliwość połączenia SLI? Tak na przyszłość pytam I jeszcze raz czy opłaca się dopłacić do tej droższej płyty [pro3]? Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 obie nie daja mozliwosci SLI. Ten MSI jest fajny i powinien Ci wystarczyc. Akurat ladnie w budzecie sie zmiescisz. Jak juz koniecznie chcesz na cos dac ta kase, to kup lepszy cooler . Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Cooler na pewno kupie ale na razie to co będę miał powinno wystarczyć do nowych gierek na znośnych detalach... Planowałem zacząć kręcić jak zacznie nie wyrabiać... Więc coolera mogę dokupić kiedyś tam ;d Z tym SLI troszkę szkoda... a jaką polecacie płytę z możliwością połączenia SLI? ;> mniej więcej w tej cenie ;p Edytowane 7 Lipca 2011 przez Kurator Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) do plyty z sli 200 zl musisz dolozyc nie napalaj sie na to SLI. Jak grafa nie bedzie wyrabiac, to ja sprzedasz, dolozysz kase i kupisz mocniejsza. Zreszta do sli to ten zasilacz bylby na styk. do crossfire to plyty od 400 w esc.pl sie zaczynaja. SLI to drozsza sprawa Edytowane 7 Lipca 2011 przez wujashek Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Kurde nie wiem czy dobry proc chyba ze staniał o 15 zł... xD do tego dysku nie mogę znaleźć tego samsunga a WD w takiej samej cenie ma 500GB 32MB cache SATA II to na esc.pl Edytowane 7 Lipca 2011 przez Kurator Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1_30&products_id=20853 tu masz dysk Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Ooo podobno agito.pl tańszy jest... Ale będzie trochę zabawy z szukaniem każdego podzespołu osobno do koszyka ;[ EDIT kurde mają mniejszy wybór nie ma wszystkich podzespołów których poszukuję... Edytowane 7 Lipca 2011 przez Kurator Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 nie bierz nagrywarki szajsunga (samsunga) Cytuj Link to post Share on other sites
Kurator 1 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 A jaką proponujesz? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Też to wcześniej pisałem. Najlepszy jest Plextor, no ale jest drogi. Może być LG, ewentualnie Liteon. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts