Qeriks 0 Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Mam zainstalowane programy jak w temacie ale nie wyświetla monitoringu w grach. Programy w najnowszych wersjach. Próbowałem powtórnej instalacji. Sprawdzałem w RDR2, DOOM Eternal, Hearthstone. Niby robiłem wszystko jak w poradnikach, załączam screeny co mam pozaznaczane. Wyświetla mi się tylko jak na screenie w lewym górnym rogu Vulkan (rdr2) i d3d11 (Hearthstone). Mogę zmieniać położenie HUDa na ekranie, czcionki itp. w Riva Tuner Statistics Server ale nie dodaje mi innych statystyk które mam zafajkowane w MSI Afterburner. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Qeriks Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Przy innych parametrach też masz zaznaczone "pokaż na OSD"? Bo na screenie widać tylko frametime. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Masz tylko zaznaczone do wyświetlania frametime a reszta jest nie aktywna ( wyszażałe) .Zaznacz ptaszkami tak jak frametime i będzie Ci wyświetlał.Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
korbeush 1 Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 (edytowane) Nie wystarczy, że masz zaznaczone ptaszkami na liście. Musisz dodatkowo zaznaczyć w każdym, do którego chcesz mieć podgląd "Pokaż na OSD" a następnie kliknąć "Zastosuj". Edytowane 6 Maja 2021 przez korbeush Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts