Mizj 0 Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Witam. Zamierzam zakupić nowy telefon i szukam jak najbardziej wydajnościowy. Myślałem o POCO X3, ale też widziałem realme 7 pro np. I mam dylemat. Mam nadzieję, że ktoś podpowie, krótko i zwięźle, jaki telefon do gier jest najlepszy w tej cenie, nie koniecznie z tych co wymieniłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :) Cytuj Link to post Share on other sites
porcelanowy_janusz 80 Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Tak na prawdę, w tym budżecie to są dwa modele, które warto wziąć pod uwagę. Tu masz bezpośrednie porównanie - w skrócie. Realme ma wyświetlacz amoled, który ma lepsze kolory i więcej pamięci ram, ale za to bateria ma mniejszą pojemność. W poco, ekran ma 120hz, a realme podejrzewam, że 60hz. https://www.x-kom.pl/comparison/590039,594102 Sam sobie musisz odpowiedzieć na pytanie, co jest ważniejsze - jakość obrazu, czy odświeżanie z większą baterią. Ja, postawiłbym na Realme. Sam mam w telefonie amoleda i robi to robotę. Cytuj Link to post Share on other sites
GJ1990 26 Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Też bym wybrał Realme. Ciężko w tej cenie znaleźć coś lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
michaelred 4 Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Dodatkowo Realme 7 pro ma 3 lata gwary. Roznica w czasie dzialania nie jest duzo wieksza na poco x3. Realme i Poco maja szybkie ladowanie ale realme ma jednak 2 razy szybsze Edytowane 29 Stycznia 2021 przez michaelred Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts