kuba97 2 Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Cześć Poszukuję soundbara z subwooferem do 700 zł. Zależy mi na tym, aby soundbar miał wejście HDMI ARC, żebym mógł go podłączyć sobie do TV. Wiem, że w tej kwocie nie mam co marzyć o nie wiadomo jakim sprzęcie, ale na pewno będzie to lepsza opcja, niż głośniki TV. Fajnie jakby miał w sobie też bluetooth, ale nie jest to konieczne. Cytuj Link to post Share on other sites
kuba97 2 Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 W dniu 21.01.2021 o 13:31, don mirasso napisał: prosze zobacz na tego samsunga http://bit.ly/3o8JInn Bardzo podoba mi się ta propozycja, ale niestety nie mam bluetooth w TV. Można podłączyć za pomocą kabla optycznego, myślisz, że to dobra opcja? W soundbarze podłączanym za pomocą hdmi arc mógłbym sterować jednym pilotem tv, soundbarem i dekoderem. Cytuj Link to post Share on other sites
PaxiFixi 4 Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 BT w soundbarze jest przykładowo do podłączenia telefonu więc w tv nie musisz mieć BT. LG SK6F jest za +/- 850zł i będziesz miał z HDMI Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts