under555 10 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Cześć, mam kartę jak w tytule - chcę sprawdzić w Zotacu ile mi gwarancji zostało ale potrzebne są do tego jakieś SN i SKU czy jakoś tak - mogę to jakoś sprawdzić z poziomu Windowsa czy muszę szukać na samej karcie? nie bardzo mam jak to sprawdzić na karcie wiec pytam dlatego? Cytuj Link to post Share on other sites
xardas228 288 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Nie kojarzę nic z poziomu windowsa, ale jeśli masz pudełko to z tego co widzę tam mogą być te numery 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Biskit 1528 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Albo na backplate, albo pod spodem(?), od strony pcie, były na tych modelach naklejki, czasem też na fakturze/potwierdzeniu zakupu. 3 godziny temu, under555 napisał: potrzebne są do tego jakieś SN i SKU czy jakoś tak Numer seryjny i jednostka magazynowa, inaczej raczej nie dałoby się sprawdzić gwarancji, nie mając pojęcia, która konkretnie to karta. Po co im SKU? Jeśli piszesz do sklepu, to może się różnić w zależności od sklepu od tego producenta, powinna wystarczyć pełna nazwa, co nie zmienia tego, że przy numerze seryjnym i tak będzie (to prod.). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts