olo163 1264 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Parametry jego PC? Możesz zwrócić kartę? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Co to za karta ? model? Grzeje sie to znaczy do ile ?Ma w pare sekund ze 100 stopni? Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 2 minuty temu, janek20 napisał: Co to za karta ? model? Pofatyguj się i przeczytaj wątek od 1 postu tam jest wszystko napisane. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) No to w takim wypadku karta może mieć uszkodzony rdzeń będzie on gdzieś na którymś rancie przegrzany i szlag go trafił. 3 godziny temu, Dawid7 napisał: Podłonczyłem kartę graficzną do komputera mojego kolegi i nie działa A komputer zgłasza błędem POST (głośniczek), że nie wykryto karty czy tylko obrazu nie ma? Sprawdzałeś wszystkie wyjścia HDMI itp. Edytowane 10 Stycznia 2021 przez CrisPell 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid7 0 Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Komputer nie pika, obrazu nie wyświetla, karta była testowana na wszystkich wejściach 29 minut temu, CrisPell napisał: 30 minut temu, CrisPell napisał: A komputer zgłasza błędem POST (głośniczek), że nie wykryto karty czy tylko obrazu nie ma? Sprawdzałeś wszystkie wyjścia HDMI itp Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 8.01.2021 o 18:48, CrisPell napisał: @doman18@pablo_gda To bardzo mało wiecie stare płyty w komputerach OEM jak ten Fujitsu często mają problem z odpaleniem nowszych grafik. Brak kompatybilności. W płytach konsumenckich ASUS, MSI itp. często w logach do update BIOS można znaleźć informację o dodaniu wsparcia GPU. Spokojnie, nie pisałem że to bzdury tylko sceptycznie podszedłem do tych rzeczy. W pracy kupujemy workstacje Della (T3500,t3600 i inne), podłączamy do nich przeróżne k.graficzne, w poprzednich 2 pracach miałem do czynienia z HP (workstacje Zxx i desktopy, nie pamiętam dokładnych modeli) i ani razu się z czymś takim nie spotkałem. Dlatego właśnie pytałem. Fakt, tylko raz miałem do czynienia z Fujitsu ale tam nie było karty graficznej. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez doman18 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts