kuba4289 0 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Od pewnego czasu mam problem z swoją myszką tzn. zacina się czasem na ułamek sekundy, czasem na sekundę ale nie dłużej. Zdarza się to i przy korzystaniu z komputera na pulpicie/przeglądarce jak i w grach. Podpinałem również inną myszkę - problem nie ustawał, w różne porty usb - nadal to samo. Wszystko podpinam pod płytę główną i tylko z myszką mam taki problem, ani słuchawki ani klawiatura oraz pozostałe akcesoria nie mają żadnych problemów. Może miał ktoś kiedyś podobny problem? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3766 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Jaka płyta główna i proc. Na AMD się zdarza jak są zajęte 4 banki ram lub jest dysk M2... Cytuj Link to post Share on other sites
kuba4289 0 Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 płyta gigabyte GA-H110M-S2H procesor i5-6400 zajęte oba banki pamięci nie mam M2, zwykły sdd na sata Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts