under555 10 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Dobry wieczór, mam kilkaset nagrań zgranych action! aplikacją... nagrywane było natywnie na 60fps i QHD jak mój monitor... te pliki ważą teraz ogromnie dużo i chciałbym je hurtem skonwertować obniżając birate (o ile to sobie będę musiał posprawdzać) Jakie narzędzie do tego polecacie? mam 6rdzeni i 16GB ram także aplikacja może sobie to wykorzystać ,żeby nie trwał proces 3 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) spróbuj tym : https://handbrake.fr/ program za free ale co do czasu to sam musisz sobie posprawdzać bo ja tylko od czasu do czasu i to nie za wielkie pliczki konwertowałem Edytowane 10 Grudnia 2020 przez minas_trith 1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1133 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 19 godzin temu, under555 napisał: żeby nie trwał proces 3 dni. Zostaw kompa włączonego na nockę i niech się konwertuje w spokoju. Albo jak wychodzisz do pracy/szkoły, to też możesz zostawić PC z odpalonym konwerterem i będzie swoje robił. Konwersja wideo trochę trwa, ale nie trzeba przy tym non stop ślęczeć. Można zostawić kompa działającego i zająć się czymś innym. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez 030366 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts