under555 10 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 ME-541S Welland - taki model obudowy mam. chcę go podpiąć po usb 3.0 do PCta a w środku mieć 2x Samsung 2TB każdy ustawione w ten RAID ,żę będę miał 2TB łącznie zamiast 4TB ale bezpieczniej. Wszystko jedno jaki kabel USB 3.0 kupię? tak ze 2 metry długości potrzebuje. A druga rzecz: nie mam do tej obudowy zasilacza i też potrzebuję taki ze 2 metry długości ale kompletnie nie wiem jaki bo nie znam sie na prądzie - moglibyście prosze pomóc mi dopasować jakiś model zasilacza? Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4158 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Co do zasilacza, to zobacz co jest na tabliczce znamionowej tej obudowy napisane i jaka jest wtyczka. Co do kable USB 3.0 przy 2 metrach mogą być już problemy ( ale że masz własny zasilacz, to powinno być OK ), kup od sprawdzonej marki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts