videocs6 3 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Cześć, Jakie biurka polecacie? Nie zależy mi na wielkich kolosach, ale żeby w domu zrobić wydajne stanowisko pracy. Podrzućcie coś wartego uwagi. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Robisz sobie na wymiar pod swoje potrzeby i zamawiasz u stolarza. Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Ok, polecajcie też gotowe do kupienia. Cytuj Link to post Share on other sites
sopell 0 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Podłączam się do pytania. Dodatkowo dodam, że interesuje mnie biurko w dobrej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Czy ktoś z Was widział / zna / poleci rozwiązania wstawienia biurka komputerowego w salonie lub większym pokoju, aby przestrzeń biurka była ładnie odizolowana od reszty pokoju? Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Podbijam temat. Będę wdzięczny za podesłanie komuś kto może coś doradzić. Myślałem, że na forum będzie dużo propozycji w tym temacie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts