uzziach 0 Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 7 minut temu, wodego napisał: Co ten procesor taki uwalony pastą? Tak nie może być. Serwis Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, uzziach napisał: Jak to karta przylutowana? Raczej nie No przecie to na dole zdjęcia to grafika Możesz wymienić te termopady na jakieś lepsze jak ci się chce. Moim zdaniem to i tak już po karcie. Cytuj Link to post Share on other sites
uzziach 0 Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Wróciłem do wcześniejszych ustawień grafiki. Robię test unigine heaven 4.0. na Linuxie mint. Przez pół godziny temperatura stała i nic się nie dzieje złego. Już oszalałem. Czy to znaczy, że mój windows może mieć zły wpływ? Edit. Jednak po około godzinie akurat gdy zacząłem coś robić w przeglądarce zgasiło ekran Rozkręciłem cały laptop, ładnie wyczyściłem, włożyłem podzespoły od nowa, ulepszyłem chłodzenie i puki co hula dobrze. Temperatura grafiki nie przekracza 65C w stress tescie. Co mogę zrobić aby chwilowo podwiększyć temperaturę Grafiki? Pytam o to bo chce sprawdzić czy w letnie upały będzie się coś działo tak jak wcześniej gdy grafika osiągała powyżej 67C. Mam zwiększyć napięcie? O ile? Aktualizacja. Rozkręciłem cały laptop, ładnie wyczyściłem, włożyłem podzespoły od nowa, ulepszyłem chłodzenie i puki co hula dobrze. Temperatura grafiki nie przekracza 65C w stress tescie. Co mogę zrobić aby chwilowo podwiększyć temperaturę Grafiki? Pytam o to bo chce sprawdzić czy w letnie upały będzie się coś działo tak jak wcześniej gdy grafika osiągała powyżej 67C. Mam zwiększyć napięcie? O ile? Edytowane 12 Grudnia 2020 przez uzziach Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts