Korjaw 0 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam, W najbliższym czasie (do końca roku napewno) planuję kupić laptop. Podstawowe pytanie czy opłaca się wziąć lepszy sprzęt za 2,5k czy może i tak nie będą chodzić lepsze gry i wziąć za ok. 1500 zł ? Z pewnością będę od czasu do czasu grał, ale gry typu Crysis raczej omijam, więc nie potrzebne mi są aż tak spore wymagania. Oczywiście filmy wchodzą w grę oraz surfowanie po internecie. Ważnym elementem jest dla mnie jak najlepsza bateria i oczywiście ekran matowy. Nie musi być zainstalowany system. Co polecacie ? http://www.allegro.pl/item682869432_asu ... d_led.html <- co sądzicie o tym zestawie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ten laptop wyglada niezle ale ma dosyc stary procesor ktory ma minimalny pobor pradu 16W a max 35W, lepiej bedzie wziasc cos na intelu z ATI4570 np: http://www.emobilne.pl/product_info.php ... ts_id=2082 Jezeli masz kupowac tak do konca roku to zagladnij tu jak juz bedziesz miec kase, bo do tego czasu to sie jeszcze milion razy ceny i rankingi pozmieniaja. Cytuj Link to post Share on other sites
Rycerski 0 Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jeśli szukasz coś do ogólnych zastosowań to polecam ASUS K50AB-SX010 którego sobie kupiłem jakieś parę dni temu, stawkę jaka chciałem wydać to było około 2000 zł i idealnie się zmieściłem... notebook głownie służy mi do netu i prostych czynności z których skorzystają inni członkowie rodziny, do gier zostawiłem sobie stacjonarnego... Cytuj Link to post Share on other sites
Jacek Wiśniowski 3 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie ma sensu planowac zakupu z takim wyprzedzeniem. Napisz jak będziesz miał juz kasę, podaj sumę, wymagania - coś doradzimy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts