demon220 0 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Witam kupiłem dzisiaj tel Xioami MI10 lecz żadna z aktualizacji nie wykrywa żeby zainstalować MIUI12 nawet pobranie najnowszego pakietu tego nie instaluje dodam że na moim MI9 mam MIUI12 ... Dlaczego tak jest ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Skąd kupiłeś telefon? Wersja global czy chińska? Cytuj Link to post Share on other sites
demon220 0 Napisano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Tel kupiłem w Teletorium wersja jest globalna... Europejska... Tylko mam też tel MI9 i mam w nim MIUI12 ale zauważyłem że siedzie że trzy godziny bawię się i bateria spada w mgnieniu oka nie wiem czy nie wrócić do poprzedniego MIUI11... ?? A jak MIUI12 spisuje się na MI10 nie wiem ..? Chyba że pobiore ze strony MIUI12 i wygram poprzez wybierz paczkę aktualizacji... Na MI9 nie mogę zainstalować poprzez wybranie paczki aktualizacji do wersji MIUI11 dziwne to jest... A niechce wgrywać MIUI12 chyba na MI10 żeby nie było później problemów z baterią ... I sam nie wiem co robic ? Edytowane 2 Grudnia 2020 przez demon220 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts