dinokajman 52 Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Witam. Jutro będę posiadaczem playstation 5. Jestem nowicjuszem i chciałem zapytać gdzie najlepiej kupić ps plus na 12 mcy i jak uzyskać gry z ps plus collection? Jest sporo z tego co widziałem. Jak to zrobić bo nie wiem nic o konsolach. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Hej Gorzowiak Obecnie masz promocję na abo w sklepie ENEBA 12miesiecy za 150zl .. brac i nie gadać https://lowcygier.pl/subskrypcje/12-miesiecy-abonamentu-playstation-plus-za-146-zl-w-eneba/ Ogólnie zapisz sobie stronę ŁOWCY GIER w ulubionych i sprawdzaj codziennie Na Eneba jest też obecnie doładowanie portfela o wartości 100zl za 80zl . Po wykupieniu abo i aktywacji na kocie będizesz miał gry z PS plus Collection Edytowane 16 Grudnia 2020 przez raiders Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts