demon220 0 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Hej poszukuję jakiegoś smartfona dla swojej dziewczyny... Zastanawiam się między Xioami M10 i Samsung S20... Sam jestem posiadaczem telefonu Xioami Mi9.. kupiłem go około 10 miesięcy temu za dużo mniej niż teraz są w sprzedaży nie wiem dlaczego tak podrożały.... Ogólnie jestem ze swojego telefonu zadowolony... Ale moja dziewczyna ma aktualnie Samsunga S8 ... teraz chciałbym żebym mogła robić sobie fajne zdjęcia oraz selfie z rozmazanym tłem... Tak jak jest to możliwe Mi9 w trybie portret na przednim aparacie z tyłu.. patrzyłem jeszcze na Xioami M10T chodź on ma ekran IPS... Może polecacie jakiś inny telefon w tej cenie który byłby lepszy od tych dwóch dwóch ? Myślałem jeszcze nad Huawei ale po tych aferach i braku Google raczej nie preferuję tej marki ... Dlatego mam dylemat z wyborem... Cytuj Link to post Share on other sites
matt21 9 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 A może Oppo reno 3 pro? Telefon za 2600 - w rtv jest promka i za 2200 można wyrwac - głośniki stereo ma, dobre aparaty, amoled, szybkie ladowanie tylko nie ma jacka. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts