Skocz do zawartości

Ath ad700x, ps4/pc, co do tego? +\- 700zl

Recommended Posts

Witam.

Od jakiegos czasu czytam, szukam informacji jaki dac bylby dobry do moich ad700x i oczywiscie im wiecej czytam tym mniej wiem. Jakis czas temu mialem astro mixamp, ale dalem koledze bo stwierdzilem, ze juz nie potrzebuje.

Teraz natomiast nadszedl czas, ze jednak bede potrzebowal bo zaczalem znowu grac i nie wiem za bardzo w, ktora strone pojsc.

Otoz mam kilka wymagan co do tego: napewno chcialbym, zeby dac/amp byl podlaczony do komputera i konsoli jednoczesnie, nie chce mi sie przelaczac kabli jesli bede gral raz na konsoli, a raz na pc. ( jesli mocno ograniczy to opcje wyboru to mozna to zmienic).

Nie bardzo interesuja mnie cyfrowe polepszacze dzwieku, 7.1 i jakies specjalistyczne tryby, chcialbym, zeby gralo to jak najbardziej naturalnie.

Mikrofonu narazie nie mam do grania online bo raczej nie trace na to czasu, ale nie wykluczam takiej mozliwosci przy nowym bf’ie. Czyli jakas opcja podlaczenia mikrofonu wchodzi w gre.

Gram ogolnie we wszystko, od fps przez rts do rpg.

Zestaw bylby wykorzystywany rowniez do sluchania muzyki, muzyka jakiej slucham to przedewszystkim muzyka elektroniczna, nie przepadam za bardzo za ogromnym basem, zalezy mi na tym, zeby gralo czysto i dynamicznie.

Mysle, ze narazie to wszystko, reszta wyjdzie w „praniu”, dziekuje za poswiecony mi czas, pozdrawiam.

Edytowane przez kubsztix