Ziomex23 0 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam! Pisze do was z prośba o pomoc , ponieważ. 3 Dni temu zainstalowałem Windows 7 Ultimate 64 Bit. Przed tym miałem Windows 7 32 Bit Home Premium i najnowsze sterowniki i internet chodził bardzo dobrze. A po formacie na wersie 64 Bitową Internet chodzi tak wolno że szkoda słów. Na 64 Bitowym również zainstalowałem najnowsze sterowniki , ale to nic nie pomogło. Jeżeli miało by wam to coś pomóc to podaje model płyty głównej i karty sieciowej. Płyta Główna: Gigabyte GA-G31M-ES2L Karta Sieciowa: Realtek 8111/8168 Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc! Pomoże ktoś? ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
obelix94 0 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jak łączysz się z internetem? Sprawdź ustawienia połączenia - IP, bramka, dns - czy są takie jakie dostawca ci narzucił. Czy używasz innej przeglądarki? Czy na wszystkich stronach jest tak samo? Zadzwoń też do dostawcy i powiadom ich o tym. Może zmieniają akurat platformę sieciową. Cytuj Link to post Share on other sites
Ziomex23 0 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Łącze się z internetem za pomocą kabla. IP , Bramka wszystko jest ok. Używam tylko Mozilli (ver.5.0) Gadałem z dostawcą on powiedział ze u nich wszystko jest okej. Edytowane 3 Lipca 2011 przez Ziomex23 Cytuj Link to post Share on other sites
lukis_ 2 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zobacz we wlasciwosciach karty zakladka zaawansowane czy szybkosc i dupleks masz ustawione na ''autonegocjowanie'' Cytuj Link to post Share on other sites
Ziomex23 0 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Tak mam ustawione na "autonegocjowanie" Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts