MiK 13230 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Znacie jakieś programy oprócz occt i atitool które potrafią odnajdywać artefakty po oc grafiki? Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 FurMark. IMO jedyny słuszny progz to katowania kart Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Chodzi mi o to żeby programy same znajdowały artefakty i mnie o tym powiadomiły. Tak, wiem jednocześnie, że to moje oko jest najlepszym skanerem. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 same znajdowały artefakty Jak w S.T.A.L.K.E.R.Z.E. ? Nie ma reguły co do artefaktów. Raz karta wyspie się po jednej sekundzie a raz wytrzyma kilka minut. Najlepiej zapuścić FurMark'a i czekać. Jeśli przez godzinę nic nie wyskoczy itp. to karta jest stabilna Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts