mazi86 3 Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 witam, mam pytanie do was bo mnie nurtuje od dłuższego czasu , w Warzone gram na Klawiaturze i Myszce , da się grac nawet na Padzie podpiętym do kompa (jeszcze nie grałem na padzie na konsoli ) a teraz główne pytanie : czy dało by się grać na Joysticku w gry jak call of duty czy GTA 5 ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Tak, te gry mają wsparcie dla padów na PC. Cytuj Link to post Share on other sites
mazi86 3 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 ale pytanie było " czy dało by się grać na Joysticku w gry jak call of duty czy GTA 5 ? Na padach to wiem że da sie grac. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Wziąłem za pewnik, że się przejęzyczyłeś. Oficjalnie nie ma informacji jakoby CoD miały wsparcie dla joysticka - nie wiem dlaczego miałbyś to sobie robić, w sensie grać na joyu w to, ale podejrzewam, że jak mocno poszukasz po internecie to znajdziesz sposób na ogarnięcie tematu. Na pewno dałoby się to osiągnąc poprzez Xbox Adaptive Controller, ale to koszta. Cytuj Link to post Share on other sites
mazi86 3 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Chyba jednak zostanę przy klawiaturze i myszce no chyba że do kupię jeszcze pada tak na przetestowanie tak żeby się nauczyć obsługi no i może po nauce gry na padzie się zakupi nową konsolę Xboxa lub Psa 5 . Temat do zamknięcia Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Żaba21311 0 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Cześć czy spotkał się ktoś z takim czymś, że obraz śnieży przy powaleniu jakby ktoś antenę od tv wyciągnął? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts