Kenddoku 0 Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Poszukuję telefonu dla mojej mamy. budżet: 700zł stan: nowy system operacyjny: android do czego telefon będzie wykorzystywany: telefon będzie wykorzystywany przez moją mamę do codziennych czynności tj. dzwonienie, SMS-owanie, przeglądanie internetu. Co do zdjęć, to robi je okazjonalnie, więc aparat nie jest istotnym elementem. najważniejsze wymagania: przede wszystkim płynność funkcjonowania (telefon musi wyrabiać), mocna bateria. rzeczy, które miło byłoby zobaczyć: GPS, czytnik linii papilarnych, ekran FHD (co do tego, wiem, że może być ciężko w tym przedziale cenowym, więc nie oczekuję cudów). To chyba wszystko, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 za 709 zł w euro jest realme 6s, chyba najlepsze co możesz dostać w tej cenie (sporo lepszy od note'a 8t) Cytuj Link to post Share on other sites
Latinator 2 Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 strzelaj w motorolę G7 power. Ostatnio była za 470zł Nigdy nie wiadomo co będzie z tymi chińczykami Cytuj Link to post Share on other sites
bmi86 85 Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Moto G8 power w euro RTV za 699zl, bateria 5000mAh, snap 665, moto gesty taki bajer ale calkiem fajny. O ile promka od wczoraj sie nie skonczyla to jeszcze dostaniesz ewentualnie oleole (ten sam właściciel). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kenddoku 0 Napisano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Dzięki wszystkim za propozycje! Zdecydowaliśmy się ostatecznie na Motorole Moto G8 Power (dzięki bmi86 za cynk o promocji <3). Telefon zamówiony, także zamykam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts