tubusek 1 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Witam. Szukam smartfona który zastąpi mojego poczciwego Sony Xperia XZ1 compat. Tak więc chciałbym żeby nowy smartfon był lepszy od tego który posiada Mini-Jack 3.5mm, jest wodo i pyłoszczelny, ekran miedzy 6.1-6.7,głośniki stereo,i jest dual simem. Czy jest w ogole taki smartfon czy z czegoś trzeba zrezygnować(pyło i wodoszczelność musi być bo często po pracy muszę myć telefon) no i oczywiście nie chcę cegły typu myphone,cat etc. Jeśli chodzi o cenę to chcę żeby była jak najniższa gdyż prawdopodobnie smartfon zostanie wymieniony po 2-3 latach. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 wszystko to kwestia ceny, do głowy przychodzi mi xperia 5 ii, ale cena... Cytuj Link to post Share on other sites
tubusek 1 Napisano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Faktycznie cena dość wysoka ale specyfikacja widzę że też bardzo topowa ja myślałem raczej znaleść coś w kwocie 2500-3000zł ale jak nie ma tańszych rozwiązań to najwyżej trochę poczekam i dozbieram ten brakujący tysiac. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts