shandala 2 Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Szukam gierki w miare nowej (kupilem nowe GPU, chcialbym je sprawdzić w akcji) którą ogram na padzie przed telewizorem. Zależy mi na PL dubbingu. Jakies sugestie Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Z nowszych Death Stranding, ze starszych dwa ostatnie Tomb Raidery. Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 20 Października 2020 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 (edytowane) jw, DS jest super (w końcu od dziadka Kojimy , co MGSy tworzył ) Wiesiek 2 i 3 też super na padach się gra (i też masz dubbing) Horizon Zero Down też chyba ma dubbing, ale tu nie dam głowy, dawno nie grałem i nie pamiętam Edytowane 20 Października 2020 przez k0chan Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 jw, DS jest super (w końcu od dziadka Kojimy , co MGSy tworzył ) Wiesiek 2 i 3 też super na padach się gra (i też masz dubbing) Horizon Zero Down też chyba ma dubbing, ale tu nie dam głowy, dawno nie grałem i nie pamiętam Horizon Zero Dawn ma dubbing, ale nie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts