krakow2000 9 Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Może u was uzyskam jakieś wskazówki bo oczywiście nie da się skontaktować normalnie z facebookiem. Znajomej ktoś przejął konto, zrobiła jak trzeba czyli "ktoś zhakował moje konto". wysłali jej kod do wpisania ale za każdym razem dostaje iż "było zbyt wiele prób, spróbuj ponownie później". Nie ważne ile razy by próbowała i kiedy, ciągle ma to info, pewnie ten co przejął blokuje taką możliwość. Jak teraz sobie z tym poradzić?? Nie da się zmienić hasła BO wyskakuje w/w komunikat o zbyt dużej ilości prób. Jest nawet coś takiego https://www.facebook.com/pomoc.kssk ale to pewnie lipa... niestety nie korzystam dużo z facebooka i nie wiem jak rozwiązać ten problem... Edytowane 16 Października 2020 przez krakow2000 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 16 Października 2020 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Najpierw niech znajoma zmieni hasło do maila i przeskanuje komputer Malwarebytes i AdwCleanerem i usunie bądź da do kwarantanny to co znajdą. Cytuj Link to post Share on other sites
sopell 0 Napisano 24 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Nigdy nie miałem takiego problemu na szczęscie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts