Thyrun 0 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam, Wiem i rozumiem że to trochę nieodpowiednie miejsce na takie rzeczy, ale wiele osób pewnie ma konto na Wykopie. Jeśli tak, to bardzo proszę o wykopanie tego wykopu: http://www.wykop.pl/artykul/796929/zaginela-agnieszka-miedziak/ Moja siostra zaginęła, i może choć przez to uda się coś zrobić. Bardzo proszę, Wojtek Cytuj Link to post Share on other sites
Kamerton 51 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.wykop.pl/artykul/796929/zaginela-agnieszka-miedziak/ Moja siostra zaginęła, i może choć przez to uda się coś zrobić. I co tam czytamy ? Wiadomością numer jeden jest taki oto opis zaginionej: Aga jest studentką piątego roku prawa na Uniwersytecie Jagiellońskim, za dwa dni miała mieć obronę pracy.... To najbardziej charakterystyczna cecha zagininej - widoczna na pierwszy rzut oka i to po tym ją znajdą. I to ma pomóc policji i innym w jej znalezieniu ? Edytowane 30 Czerwca 2011 przez Kamerton Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Moja siostra zaginęła, i może choć przez to uda się coś zrobić. Szpitale sprawdziliście? Może miała jakiś wypadek? Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Przepraszam, ze sie wtrace, ale krew mnie zalewa, jak policja *STALE* (napisze to z duzych, bo to wola o pomste do nieba, to polskie gown*robstwo i bezmyslnosc) powoluje sie na jakies komunistyczne praktyki, ktore z *OBOWIAZUJACYM* prawem nie ma NIC WSPOLNEGO ! Podobnie, jak "mala szkodliwosc spoleczna czynu" prokuratur... TE CZASY (BEZPRAWIA) DAWNO MINELY ! Cytuje: "jednak brak większych poszlak opóźnia wszczęcie poszukiwań" Rozumiem, ze policja laskawie powiedziala, ze "czekamy 48h", "brak poszlak zaginiecia" i PODOBNE PIERDOLY. Ten, kto tak sie wypowiada - ma prawo byc pociagniety do ODPOWIEDZIALNOSCI ZA ODSTAPIENIE OD CZYNNOSCI SLUZBOWYCH ! Wy zglaszacie zaginiecie - I TO JEST POSZLAKA ! Policji zas*ana praca jest to SPRAWDZIC. Nie chce mi sie szukac w kodeksach, ale z pewnoscia znalazlbym dosyc szybko przepisy potwierdzajace j.w. Smutne jest to, ze policja - ktora ma przyjmowac zaginiecia i je sprawdzac, sama stawia sie na dzien dobry w roli prokuratury (brak poszlak) i sadu (wydawanie wyrokow, bo tym jest niewszczecie postepowania NATYCHMIAST). Naciskajcie na policje, ile wlezie ! Poszukajcie tych przepisow ! Cytuj Link to post Share on other sites
alfarome 2 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Ja jestem za leniwy na grzebanie się w kodeksie, idąc po najmniejszej linii oporu: Policja ITAKA Edit: No tak, chyba pora brać coś na uspokojenie: "Sprawa została zgłoszona na policję, jednak brak większych poszlak opóźnia wszczęcie poszukiwań". Nie wszczęcie, a ukierunkowanie! Nie mam żadnych sensownych porad (bo nikt niczego nowego tu nie odkryje) i mieszkam w zupełnie innym miejscu, nie mniej życzę by siostra odnalazła się zdrowa. Edytowane 1 Lipca 2011 przez alfarome Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jak wyszła na piwo to pewnie leży w przykopie gdzieś Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jak wyszła na piwo to pewnie leży w przykopie gdzieś Teraz do*ebałeś To nie śmieszne, raczej smutne ... Idzie do detektywów oni może szybciej pomogą Cytuj Link to post Share on other sites
Gość D.A.K Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Mi, po zapoznaniu się z tematem przyszedł czas na refleksję: Ogląda się, czyta o podobnych sprawach i człowiek sobie myśli, że mnie to nie dotyczy. Proszę, jak wszystko jest blisko wokół nas - każdego dnia, to my możemy potrzebować pomocy od innych. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamerton 51 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) To nie śmieszne, raczej smutne ... Smutne a nawet TRAGICZNE jest to jak opisali zaginioną ci co ją szukają. Jakby napisali: ...zaginiona lubi pomidorową i bitki wołowe w sosie chrzanowym... to by tak samo było głupio i nieskutecznie jak ten ich opis zaczynający się od tego, że jest studentką. Widocznie niektórym studia nadal kojarzą się z tak wielką nobilitacją społeczną, że uważają to za aż tak wielki dopust Boży - prawie jak wniebowstąpienie. Edytowane 3 Lipca 2011 przez Kamerton Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/z-zakrzowka-wylowiono-cialo-kobiety,1664394,3320 Jeśli się potwierdzi to szczere wyrazy współczucia dla kolegi i rodziny. Cytuj Link to post Share on other sites
henry230 4 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) A ja dopiero teraz o tym się dowiedziałem ,przykro mi :(ze zaginęła,dopiero teraz przeczytałem ze nie żyje ,moje najszczersze kondolencje:( Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez henry230 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts