Robsonowy21 0 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć, Jak wiadomo zaraz zacznie się rok akademicki. Polecicie jakieś rozwiązanie do nagrywania wykładów? Na windows 10 mam nagrywanie przez system, które dużo miejsca zabiera. No i problem taki, że chcę jednak to robić na PC gdzie mam Windowsa 7. Zależy mi na bdb jakości ekranu i dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
DeathArmy 2 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 OBS - darmowy program do nagrywania (nie tylko pulpitu). Stosuje, polecam. Pełno poradników na YT. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Robsonowy21 0 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 OBS - darmowy program do nagrywania (nie tylko pulpitu). Stosuje, polecam. Pełno poradników na YT.Dzięki, jutro przetestuję i zobaczymy jak to tam wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts