under555 10 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dobry wieczór, mam z370 k6 gaming od ASrocka i mam pytanie na płycie są dwa sloty na kabel internetowy rj 45. DA się wpiąć dwie różne sieci i z poziomu jakieś aplikacji wybierać z której ma iść internet?(zawsze tylko z jednej, nei chodzi o dublowanie prędkości czy coś tylko o to,że jeden net jest szybki i ma duży ping, drugi jest wolniejszy ale ma niski ping i w zależności od zadania chcę sobie wybierać na którym jestem) Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 (edytowane) Ja tak mam, dwa internety i płytę ASRock Z370 Taichi w panelu sterowania / połączenia sieci wybierasz sobie która karta sieciowa jest aktywna, a drugą wyłączasz. Edytowane 1 Października 2020 przez mutissj 1 Cytuj Link to post Share on other sites
under555 10 Napisano 8 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Faktycznie ja też to mam dzieki! A apropos naszych płyt wiesz może czy jest jakaś aplikacja do sterowania wentylatorami? Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 ASRock A-Tuning Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts