audiosystem 14 Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Cześć Obecnie posiadam LG LG 27 MT 93S natomiast z racji zmiany jednostki na 3080 rtx z i7 planuję też wymienić monitor by zyskać na rozdzielczości oraz pozbyć się błyszczącej matrycy. Budżet do 3,5 tyś z racji że sprzęt zmieniam raz na 6 lat + chcę aby był w miarę przyszłościowy. Po przeszukaniu Internetu myślę nad Samsung G7 LC32G75TQSUXEN czy obecnie albo w najbliższych tygodniach znajdę coś lepszego w podobnej cenie, niby jest problem z migotaniem ale podobno z kolejnymi sternikami nvidia jest to eliminowane... Dziękuję z góry za odpowiedź Edytowane 28 Września 2020 przez audiosystem Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 29 Września 2020 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Ludzie z Pascalami (gtx 10x0 seria) nie miewają problemów z FreeSync na tym Samsungu. Osoby na Turingach niestety częściej (ale nadal jest to mniejszość). Pytanie zasadnicze, czy to ma być 2560x1440 @240Hz czy może wolałbyś 3440x1440 @144Hz? W co grasz głównie? Cytuj Link to post Share on other sites
audiosystem 14 Napisano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2020 (edytowane) Właśnie kłopot że gry mieszane od takich jak RDR2,GTA,CP 2077 jak wyjdzie po Apex Legends, serię Battlefield Samsunga wybrałem bo ma podobno dużo lepszy poziom czerni niż np LG na IPS.Czy iść 4K nie wiem bo kartę wymieniam raczej co 2 serię a wątpię by 3080 gtx w 4k długo brylowała na 60 fps też czy różnica w obrazie będzie tak znacząca.Ktoś na innym forum wymienił jeszcze Acer Predator XB323UGPbmiiphzx ale to chyba nowość albo zagranicą pod inną nazwą jest sprzedawany bo opinii 0 Edytowane 29 Września 2020 przez audiosystem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts