shandala 2 Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Cześć, nie wiem czy umieszczam post w dobrym dziale. Przejdźmy do rzeczy. Posiadam komputer o specyfikacji: MSI B450 A-PRO MAXRyzen 5 36002x8 Aegis G Skill 3200mhzSSD NvMe 512GB + 1TB HDDChieftec Bronze 650W -No i gwóźdź programu - poczciwy radeon r9 280x.W przypływie emocji zamówiłem preorder w media expert nowego Xbox Series S.Mam fajne stanowisko przy biurku, ale nie dawno powiesiłem sobie telewizor 1080P nad łóżkiem i chciałbym czasami pograć w coś na lężąco Tak teraz myślę, czy nie lepiej wyszedłbym na zakupie długiego HDMI (15m powinno starczyć, może 20) + pada od Xbox One + nowego GPU za ~1200,1300zł. Co myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
Alkander 0 Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Osobiście mi by się nie chciało bawić z odpalaniem gry na komputerze, przełączenie ekranu na TV itd. Jeśli np. będę chciał odpalić później inną grę to co wtedy? Musze znowu wstać do kompa. Trochę słaby komfort. W konsoli właśnie chodzi o to, ze bierzesz pada, kładziesz się przed TV i grasz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts