pomiatacz 0 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Cześć, chciałbym zakupić nowy telefon. Głownie zależy mi na baterii, która pozwoli na dzień użytkowania, okej aparacie i w miarę fajnym wyglądzie. Patrzyłem na Poco F2 Pro, lecz trochę ten tylni układ aparatów wydaje się śmieszny. Czy warto celować w jakieś używane iphony czy mija się to z celem i nie warto? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Możesz też ten obczaić https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_nfc-ampp-10415.php Cytuj Link to post Share on other sites
pomiatacz 0 Napisano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Możesz też ten obczaić https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_nfc-ampp-10415.php Patrzyłem ale chyba F2 Pro ma lepsze aparaty? Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 pixel 4a, daj spokój z f2 pro i x3, już wychodzą pierwsze kwiatki w przypadku tego drugiego, niska cena nie bierze się znikąd Cytuj Link to post Share on other sites
pomiatacz 0 Napisano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2020 pixel 4a, daj spokój z f2 pro i x3, już wychodzą pierwsze kwiatki w przypadku tego drugiego, niska cena nie bierze się znikąd a co takiego złego w f2 pro jest? Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 a co takiego złego w f2 pro jest? nie jest to nic niesamowitego, jedyną dobrą rzeczą jest tam snap 865, który nie obsługuje polskiego 5g (na dzień dzisiejszy), aparat, a raczej oprogramowanie jak to w xiaomi nie jest niczym specjalnym i ten pixel mimo jednego aparatu robi lepsze foty, jakość samego software'u też mogłaby być lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Dochodzą słuchy o reklamach w systemie, pewnie dopiero w tych najnowszych modelach to wychodzi.... Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Dochodzą słuchy o reklamach w systemie, pewnie dopiero w tych najnowszych modelach to wychodzi.... reklamy nie są takim problemem jak jakość wykonania tych telefonów, niektórzy robią na baterii po 5h sotu (?XD), niektórzy dają radę wyciągnąć 10 a nawet 14, niektórzy mają problemy z migotającym ekranem, smużeniem, problemy z ładowaniem, krzywe aparaty, a to dopiero początek, polecam zajrzeć na peppera i w komentarzach pod wstawkami sobie poczytać Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zgadzam się z przedmówcami z tymi minusami xaiomi jak i z tym że lepiej brać Pixel 4a tylko razem z kosztami importu przewyższa to twój budżet więc nie proponowałem ale jak chcesz dopłacić to będziesz zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts