under555 10 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Cześć, wylicytowałem fajny monitor za grosze dla rodziców i przyszedł(matowy) i ma taki brud jak to monitor (może kichnięcia, może owady czy coś + kurz) i to wszystko zaschło. Czym to umyć? pasowałoby czymś rozpuścić najpierw ,żeby nie porysować czyszczniem mechanicznym tego monitora. Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Polecam piankę do wyświetlaczy, dobrze czyści i nie zostawia smug. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4587 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 może kichnięcia, może owady czy coś ... z naciskiem na coś Jak nie masz niczego innego pod ręką (bo myślę ze gdybyś miał izopranolol to byś nie pisał) to może masz płyn do dezynfekcji? na bazie alkoholu (to chyba ma dziś każdy) ... weź wacik miękki i jakoś tam odczyścisz No albo dedykowane specyfiki jak poleca @@zbiku90, 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ANDROX 6 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 (edytowane) Proponuje wyprać w Perwolu :D :D ... (bo myślę ze gdybyś miał izopranolol... Masz chyba na myśli izopropanol (czyli alkohol izopropylowy )? Jeżli tak to sugerują zacząć od czegoś "lżejszego" czyli wilgotnej ściereczki z mikrofibry. Później pianki a jak one nie pomogą to alko (jako ostateczność) Edytowane 16 Września 2020 przez ANDROX Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Oplułem monitor, teraz sam muszę wyczyścić Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 (edytowane) Jakieś pomysły? Tak, pójść do marketu RTV.... AGD i znaleźć stoisko firmy Rein.... (co by kryptoreklamy nie było). Edytowane 16 Września 2020 przez chrisplbw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts