under555 10 Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Witajcie, miewam tak,że muszę grać na słuchawkach dokanałowych podpiętych do kompa i czasami słucham też tak muzyki a do tego czasami będę podpinał mikrofon zew. (chyba kupie zalmana). Jakie słuchawki dokanałowe polecacie do tego zastosowania tak do 200zł? a jakie do 300zł? Źródłem będzie Xonar u7 PS. Są takie urządzenia jak splittery tylko,żeby nie psuły jakości dźwieku? Mam w Xonarze 1 złącze do słuchawek (jack) a mam dwie pary słuchawek i chciałbym jakoś na przycisk czy coś wybierać które maja grać. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6329 Napisano 16 Września 2020 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Masz jedno gniazdo jack, nie przełączysz raz jednych, raz drugich jeśli wykorzystasz splitter. Jaki jest sens w ogóle podłączać dwie pary, skoro U7 zapewne kładziesz na biurku i masz do niego dobry dostęp? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts