under555 10 Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Cześć, szukam mikrofonu to rozmów oraz czasami do grania słuchawki jakie mam to Pioneer ale mam też drugie nauszne a zależy mi ,żeby mikrofon był niezależny bo raz jedne nauszne używam raz drugie a czasami i dokanałówki. Podpinam słuchawki i chcę podpinać monitor do Xonara u7. Co polecicie tak najtaniej z sensem? Myślałem standardowo o Zalmanie ZM-MIC1 Cytuj Link to post Share on other sites
zaroowka 29 Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Standardowo polecimy Zaman ZM-1.Choć mam wrażenie, że Zalman od pewnego czasu poleciał w kulki z jakością i już nie są taki dobre jak te z początku produkcji...Ale dalej warto. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ja osobiście miałem z zalmanem taki problem, że dopóki nie przyłożyło się go 1-3 cm od ust, to miał problemy z łapaniem dźwięku. Traktował to jako otoczenie i wyciszał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts