scoobydoo19911 1 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Mam mały problem przygotowuje mini recenzje pewnej gry i nie mam pojęcjak wsatwić do niej filmik z yt (nawet nie wiecie ile stresu mnie kosztowało nagrywanie sekwencji frapsem i klecenie tego w całość),ale tak żeby było widać miniaturkę jak w artykułach przygotowanych przez redakcje. Prosze was o szybką pomoc Z góry dzięki za info. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Mam mały problem przygotowuje mini recenzje pewnej gry i nie mam pojęcjak wsatwić do niej filmik z yt (nawet nie wiecie ile stresu mnie kosztowało nagrywanie sekwencji frapsem i klecenie tego w całość),ale tak żeby było widać miniaturkę jak w artykułach przygotowanych przez redakcje. Prosze was o szybką pomoc Z góry dzięki za info. O ile mnie pamiec nie myli to ktos juz kiedys mial podobny problem z wrzuceniem filmu z YT ale do mini-recki. Wydaje mi sie, ze filmik musi wpierw byc zaakceptowany przez redakcje i dopiero bedzie widac miniaturke napisz mini-recke na sam dol daj link do filmiku zaznacz go kolorem czerwonym zeby byl dobrze widoczny i redakcja powinna Ci go zaakceptowac ps. zajrzyj w ten link a bedziesz mial odpowiedz na swoje zapytanie http://www.benchmark.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1252. Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 jutro do zatwierdzenia pójdzie recenzja gry kroniki riddicka ucieczka z butcher bay poszła by dzisiaj ale niestety wylogowało mnie z serwisu i wcześniej nie wpadłem na pomysł pisania w wordpadzie i pisałem w ty śmisznym edytorze. będą dwa gameplaye Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 W mini-reckach wystarczy że wrzucisz linka, a redakcja sami zrobi co będzie konieczne. Dobrze by było jakbyś zaznaczył te linki na czerwono, żeby ich nie pominęli. Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 W mini-reckach wystarczy że wrzucisz linka, a redakcja sami zrobi co będzie konieczne. Dobrze by było jakbyś zaznaczył te linki na czerwono, żeby ich nie pominęli.z filmikami zrobiłem tak jak poradziłeś no panowie i panie recenzja najlepszej strzelanki w jaką dane było mi grać poszła do zatwierdzenia. dla tych co jeszcze nie pisali. naprawde wklejajcie tekst z notatnika bo z innych edytorów będzie wam strasznie krzaczyło. to nie jest tylko gadanie jak wkleiłem z wordpada który jest przecież tylko lepszym notanikiem strasznie krzaczyło po zapisaniu i niedało rady tego porawić, a kiedy ten sam tekst wrzóciłem do notatnika i potem do mini reczenzji odrazu przestało kracyć i mogłem tekst ładnie sobie porawić w edytorze załączonym na stronie Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja zawsze wklejam tekst z gmaila - nigdy nie miałem problemu z formatowaniem Czekamy na reckę Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A kiedy będzie twoja recka z diablo? Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 jeszcze nie prędko, przechodzę teraz diablo, ale mam mało czasu. Jeszcze muszę wypróbować bettle.net bo nigdy nie grałem. Myślę że w przyszłym miesiącu wrzucę. Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 z mojej strony będzie thief deadly shadows ale nie pojęcia kiedy bo trzeba sobie tę grę odświeżyć. jak dobrze pójdzie to będzie połowa sierpnia Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 nie dało rady edytować więc pisze nowego posta czy chcieli byście recke lego digital designer? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Z zainteresowania widać że chyba nie Żeby nie zakładać nowego tematu, zadam pytanie swoje: czy można w recenzji użyć czyjegoś filmiku z YT?? Czy muszę tą osobę pytać najpierw i jeśli bym wstawił bez wiedzy to będzie problem?? Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Żeby nie zakładać nowego tematu, zadam pytanie swoje: czy można w recenzji użyć czyjegoś filmiku z YT?? Czy muszę tą osobę pytać najpierw i jeśli bym wstawił bez wiedzy to będzie problem??Wiesz lepiej jest zawsze zapytać pamiętam kiedyś tutaj u nas na forum ktoś wrzucił kogoś fotkę kompa i było nie ciekawie zapytać zawsze można nic Ci nie zaszkodzi ale będziesz miał pewność, że nie będziesz miał potem nie przyjemności ludzie różnie reagują na takie rzeczy jedni to zleją a drudzy mogą się potem czepiać Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 tak myślałem thx Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czy filmiki z YT w recenzji mogą być w rozmiarze 560/340, czy muszą być mniejsze?? Zapisałem je w 720p. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mam jeszcze jedno pytanie - co to jest "Microsoft Genome Gaming System"?? od czego to jest?? Wywaliło mnie z Gothica 3 ZB z takim komunikatem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts