bartekmustach 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Witam, Nie wiem, czy piszę to w dobrym dziale, mam nadzieję, że w trafnym . W robocie dostałem od szefa trochę niecodzienne zlecenie na zakup. Muszę znaleźć małą wieżę HiFi, która będzie mu odbierała radio Nowy Świat. Zatem pierwsze co przychodzi na myśl to radio z modułem WiFi i obsługą aplikacji internetowych. Znalazłem takiego Pioniera: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/hi-fi-audio/wieze-male/wieza-pioneer-x-cm66d-b Niby obsługuje takie bajery jak Spotify Connect itp, ale jest pewien szkopuł, o którym warto wspomnieć. Mój szef jest osobą niewidomą, dlatego obsługa takiego radia musi być maksymalnie prosta i intuicyjna. Najlepiej, żeby po odpowiednim skonfigurowaniu i wciśnięciu jednego przycisku na pilocie wszystko włączyło się tak, żeby nie wymagało głębszej ingerencji. Wiem, temat nie jest prosty, ale liczę, że coś takiego na rynku jest dostępne i coś mi doradzicie. Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts