Verus 9 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Hej. Chciałbym kupić zestaw montażowy do am4 na Shadow Rock Slim od Bequiet. Niestety producent odsyła mnie do proline i morele a sklepy do producenta. Może ktoś ma i zalega w szufladzie ? Cytuj Link to post Share on other sites
drastic 4 Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 na razie nie mają tego w be quiet, ot cała tajemnica. musisz trochu poczekać... Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) "Usługa jest dostępna do wyczerpania zapasów." No to coś mi się wydaje że "zapasy" się wyczerpały... a przecież nie jest to nic innego jak set który jest dokładany razem z nowymi chłodzeniami, więc niech nie ściemniają ze tj. EOL bo nie jest, widocznie księgowy powiedział basta. Musisz szukać kogoś kto siedzi z BQ na intelu, może odstąpi za skromną opłatą. Napisz sobie zapytanie w statusie, w ten sposób zobaczy to więcej osób. Interesują Cię posiadacze: • Dark Rock Pro 3 • Dark Rock 3 • Dark Rock TF • Shadow Rock 2 • Shadow Rock Slim • Seria Silent Loop Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez pendzel_3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mst74 154 Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Mam to gdzieś o ile pamiętam, może znajdę, ale nie obiecuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Verus 9 Napisano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Fajnie. Czekam na informacje. Do zamknięcia. Kupione inne chłodzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts