stargate12 0 Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Witam mam problem otóż kupiłem laptopa nie miałem jak go sprawdzić i na ekranie widnieją takie niebieskie pixele ekran można powiedzieć że jest niebiesko biały sprawdźcie zdjęcia co to może być i jak to naprawić czy serwis? Dzięki za wszelką pomoc https://piotr-szyntaler.imgbb.com/albums Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Na pierwszy rzut oka uszkodzona taśma. Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgadzam się z kolegą wyżej - uszkodzona taśma. Jeśli laptop ma gwarancję to go na nią oddaj Cytuj Link to post Share on other sites
stargate12 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Kupiłem od prywatnej osoby nic niose do naprawy lapka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts