jediwolf 6 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Pod koniec sierpnia przymierza się do kupna telewizora LCD. W grę wchodzą dwa modele: Samsung: TV 1 oraz LG: TV 2 Jak uważacie, który będzie lepszy?? Cenami proszę się nie sugerować linki są tylko do podglądu TV. Cytuj Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ja bym, wybrał Samsunga - mam uzasadnić ? Cytuj Link to post Share on other sites
jediwolf 6 Napisano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Bardzo proszę Cytuj Link to post Share on other sites
czarodziej1968 0 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jesli masz trochę zapasu gotówki proponowałbym zerknąć na nowe modele Samsung z podświetlaniem matryc na LED`ach. Są droższe od tradycyjnych LCD z podświetlaniem na świetlówkach, ale pod względem jakości obrazu biją te ostatnie na głowę. Na forum HDTV były testy pierwszych modeli i otrzymały bardzo dobre opinie. Czerń, która jest pietą achillesową telewizorów LCD w końcu zbliżyła się do plasmy, a na dodatek drastycznie spadło zużycie energii. 46 calowy TV zużywa teraz niewiele ponad 100W Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jeżeli z tych dwóch to zdecydowanie Samsung. Mam styczność ze starą serią 6 (A656) i jest naprawdę rewelacyjna. Każdy inny w sklepie wydaje się grać gorzej. Znajomy ma 32B650 i jest bardzo zadowolony. Oprócz samej jakości obrazu, co jest oczywiste, zachwala sobie wszelkie dodatki. Możliwość przeglądania internetu (podłączenie wifi lub rj45), filmy divx/xvid z polskimi napisami czytane prosto z pendrive'a, dysku lub otoczenia sieciowego. Naprawdę ciekawie zaprojektowany sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 http://www.nokaut.pl/telewizory-lcd/tv- ... 0b530.html posiadam i jestem bardzo zadowolony, jakość wyświetlanego obrazu jest doskonała, współpraca z komputerem jest bajeczna (dużo lepszy obraz niż na moim monitorze). Jak coś to pytaj. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
batdal 55 Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Zdecydowanie Samsung potentat( matryce kupuje od nich nawet Sony) i dobra jaksc wykonania LG jest ok ale odstaje generalnie "Mdly" obraz tak jak Philips (Razem dzialaja w tym temacie) trzeba przyznac ze od kilku lat szajsung wymiata a kiedys...... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts